Transfarency Workshop

cropped-favicon

Το έργο TRANSFARENCY σκοπεύει να αξιοποιήσει τις τεχνολογίες αλυσίδας (Blockchain/DLT) και των ενσωματωμένων σε αυτές έξυπνων συμβολαίων (smart contracts) ώστε να επιλύσει κρίσιμα θέματα που ανακύπτουν κατά τη μεταφορά προϊόντων στα πλαίσια του ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce) μέσω της εφοδιαστικής αλυσίδας (supply chain) διασφαλίζοντας τη διαφάνεια και την ασφάλεια των συναλλαγών σε αυτά τα συστήματα.

Το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ / ΙΠΤΗΛ) σε συνεργασία με τους Εταίρους του έργου ACS και DBC Diadikasia διοργανώνουν το πρώτο workshop με σκοπό τη διεξαγωγή πιλοτικών δοκιμών των λειτουργικοτήτων που έχουν ολοκληρωθεί στο πλαίσιο του έργου Transfarency.

To Workshop θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ / ΙΠΤΗΛ) και θα διεξαχθεί στις 11/07/2023.

Το Workshop αφορά αποκλειστικά τα στελέχη των εταίρων του έργου TRANSFARENCY, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ).

Λεπτομερείς του Workshop μπορείτε να βρείτε παρακάτω:

ΈργοTransfarency: Ανάπτυξη καινοτόμου συστήματος διασφάλισης διαφάνειας και ασφάλειας συναλλαγών στις παραδόσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου
ΣκοπόςΔιεξαγωγή Workshop με σκοπό την οριστικοποίηση των λειτουργικοτήτων του Transfarency, επίλυση ζητημάτων της πλατφόρμας και διενέργεια σεναρίων πιλοτικής εφαρμογής
Συνάντηση1ο Workshop
Ημερομηνίες11/07/2023 (11:00 – 16:30)
ΤοποθεσίαΕθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης ΕΚΕΤΑ-CERTH, Θεσσαλονίκη

 

ΧρόνοςΘέμαΥπεύθυνος
11:00-11:15Καλωσόρισμα – Προεπισκόπηση θεμάτων EKETA
11:15-12:15Demo Λειτουργικοτήτων TransfarencyEKETA
12:15 -12.30Διάλλειμα 
12:30 -15:00Διεξαγωγή πιλοτικών δοκιμών και έλεγχος λειτουργικοτήτωνΕΚΕΤΑ-ACS- DBC
15:00 – 16.30ΣυζήτησηΕΚΕΤΑ-ACS- DBC
15:30 – 16.30Μεσημεριανό Γεύμα 
Κλείσιμο